skip to Main Content
06 - 422 58 654 rr.gooding@gmail.com

OVER RIJSCHOOL GOODING

Waarin ik mijzelf wil onderscheiden als Rijschool en instructeur is door mijn leerlingen op een professionele geduldige werkwijze, inzicht en zelfvertrouwen te geven in het autorijden. Door mijn kennis, ervaring en enthousiasme heerst er een ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de les. Mijn missie is jou te helpen jouw doel te bereiken. Niets is onmogelijk.

SNEL SLAGEN? VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN!

Wij zijn doelgericht

Weten waar jij als leerling en ik als instructeur aan toe bent creëert duidelijkheid waarin je doelgericht de rijvaardigheid onder de knie zal krijgen. Na het behalen van je rijbewijs wil je natuurlijk met vertrouwen de weg op, de manier van mijn duidelijke, open en gestructureerde lessen zal je bijblijven en je helpen voor de toekomst.

Ontspannen en vol vertrouwen

Alle lessen en onderdelen zullen aansluiten bij jou als persoon en geven je zo de ruimte te leren in een prettige omgeving.

Duidelijk en no-nonses

De lessen die je bij Rijschool Gooding zal gaan volgen zullen overzichtelijk en duidelijk zijn, waardoor je in elk stadium weet waar je aan toe bent. Wie wil er nu geen duidelijk beeld over zijn/haar stappenplan & jouw uiteindelijke doel?

DIRECT EEN OVERZICHTELIJK BEELD OVER HET PASSEND AANBOD?

Back To Top