skip to Main Content
06 - 422 58 654 rr.gooding@gmail.com

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

februari 2024

In 1x geslaagd bij Romeo, hele goede rij-instructeur. Altijd heel gezellig, leerzaam en hij legt vooral heel duidelijk uit. Heb tussendoor ook samen met Bas Koot gereden zodat ik kon wennen aan iemand anders en je goede tips kan krijgen voor je examen. Heel erg fijn!!

Ik kan Romeo zeker aanbevelen:-))

Jayden

januari 2024

Laatst in 1x geslaagd bij Romeo. De uitleg in de lessen waren top en de lessen waren ook erg gezellig. Ook heb ik tussendoor 1 les bij Koot on the Road gereden, Romeo en Koot on the Road wisselen soms leerlingen met elkaar uit. Hierdoor kreeg ik ook nog eens gratis op een andere manier alles te horen, dit heeft mij ook geholpen bij het afrijden!

Olivier

december 2023

In 1 keer geslaagd bij Rijschool Gooding. Romeo is een fijne gezellige rij instructeur. Hij gaf mij veel zelfvertrouwen tijdens het rijden en is erg flexibel met ophalen/brengen. De lessen waren erg duidelijk en motiverend. Ook kon ik altijd mijzelf zijn. Bedankt voor alles.. en speciaal op de dag van het examen!

Julia Brederode

december 2023

Rijschool gooding overtrof alle verwachtingen! De instructeur is er geduldig waardoor elke les een plezier was. Mijn rijvaardigheden zijn aanzienlijk verbeterd, en ik voel me nu zelfverzekerd op de weg. Dankzij "Gooding" heb ik niet alleen mijn rijbewijs behaald, maar heb ik ook waardevolle vaardigheden en zelfvertrouwen opgedaan. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rijschool met een geduldige enthousiaste instructeur.

Frederique Choy

december 2023

Romeo is een fijne rij instructeur die met geduld en aandacht heeft gezorgd dat ik na lange tijd heel erg er tegenop te kijken toch mijn rijbewijs heb gehaald! Heel fijn! Ook top om 2x te ruilen met Bas van Koot om zo andere inzichten te krijgen en te wennen aan een ander gezicht naast je. Heel fijn!

Caitlin Berner

december 2023

Rijlessen zijn een waar genoegen bij Romeo. Serieus, geduldig en attent, Romeo is ook aardig en grappig! Hij steekt zijn hart en ziel in het helpen van zijn leerlingen om veilig en goed te leren autorijden. Bedankt Romeo voor dit alles!

Fanny Cavalieri

november 2023

Vandaag is Olivier in één keer geslaagd bij Rijschool Gooding. Mede dankzij de meedenkende en motiverende manier van lesgeven van Romeo. En zijn flexibiliteit: ophalen bij stageplek, afzetten bij zijn werk, enz. Fantastisch.
Ook zijn broer Floris-Tijn heeft in 2022 bij Rijschool Gooding zijn rijbewijs gehaald.
Kan niet anders dan Romeo aanbevelen.

Dieuwke Schuijt

november 2023

Ik ben vandaag geslaagd bij Romeo voor mijn praktijkexamen. Ik heb het in 1 keer gehaald met minder uren dan er gemiddeld worden gereden. Super goede lessen gehad en altijd met plezier achter het stuur gezeten.

Olivier

september 2023

In 1x geslaagd bij Rijschool Gooding! Het was heel fijn om bij Romeo te rijden door de duidelijkheid en leerzame lessen altijd! Ook was het altijd gezellig en kon er leuk tussendoor gelachen worden! Dus bedankt voor deze leuke tijd Romeo:)

Bob de Rethy

augustus 2023

In 1 keer geslaagd bij rijschool Gooding! Dit door de duidelijke en altijd gezellige lessen van Romeo. De lessen waren altijd leerzaam en zeker net voor het examen heb ik extra veel lessen genomen op advies van Romeo. Dit heeft voor mij heel erg geholpen! In deze lessen maak je echt meters voor het examen en daardoor ben ik ook in 1 keer geslaagd!! Bedankt Romeo voor de leuke en leerzame tijd :))

Dewy

juli 2023

Hele prettige rijinstructeur. Romeo is heel duidelijk en fijn maar ook super gezellig!! Ik raad de rijschool aan iedereen aan!!

Esmee van der Hulst

juli 2023

Hele prettige rijinstructeur. Romeo is heel duidelijk en fijn maar ook super gezellig!! Ik raad de rijschool aan iedereen aan!!

Luna

juli 2023

Romeo is een supergoeie, gedreven rij-instructeur. Hij heeft echt alles er aan gedaan om me te leren auto te rijden en heeft een aantal keer een stap meer gedaan dan hij hoefde te doen (of dan ik van hem verwachtte). Ik denk dat er weinig zijn die het zo serieus nemen. Hij past zijn lessen aan aan wat je nodig hebt en luistert ook naar je. Verder heeft Romeo geduld, humor, en is ook gewoon heel gezellig. Ik heb enorm veel van hem geleerd en vond het ook gewoon heel leuk om met hem te mogen rijden. Dat ga ik nu missen, want ik ben in 1 keer geslaagd. Rijschool Gooding ga ik iedereen aanraden!

Evelien Valk

 

juli 2023

Zelf heb ik heel veel geleerd van romeo met de autorijlessen bijvoorbeeld met geweldige tips, maar ook mijn zelfvertrouwen om hoog te halen tijdens het autorijden.
En dat komt ook zeker door de goeie sfeer die er altijd was.

Ook mocht ik een paar mee rijden met bas (koot on the road) en heb daar super veel van geleerd in die korte tijd.

Heel erg bedankt voor alles romeo!

Maaike van Popering

juli 2023

Hele prettige rijinstructeur. Romeo is heel duidelijk en fijn maar ook super gezellig!! Ik raad de rijschool aan iedereen aan!!

Luna

juli 2023

Romeo geeft direct gerichte feedback om je nog bewuster te maken tijdens het rijden. Daarmee ga je nog sterker jouw examen in!

Esmee van der Hulst

juni 2023

Via mijn collega’s kwam ik bij romeo terecht. Aangezien ik eerst elders had gereden was het toch best een uitdaging om mij sommige gewoontes in de auto af te leren. Het was daarom heel fijn dat Romeo hier voor de tijd nam en zorgde voor duidelijkheid, aanwijzingen in de auto, ingeplande afspraken en belangrijke leerpunten voor de volgende les. Vrij snel werd dan ook de tussentijdse toets en rijexamen ingepland, waardoor ik er echt naartoe kon werken om op dat gewenste niveau te komen. Romeo weet dan ook goed in te spelen op jouw manier van leren. Het was altijd gezellig in de auto en naast goede rijlessen geeft hij ook goede adviezen waarmee je uit de benen kan. Nu op naar veel veilige kilometers, Romeo super bedankt!

C.L.A. Satter

juni 2023

Dankzij Romeo in een keer geslaagd! Altijd een super fijne sfeer en duidelijke manier van lesgeven waardoor ik alles snel begreep en doorhad. Romeo was meer als een rij instructeur voor mij en ik kon goed met hem praten. Bedankt voor alles!

Elisa Zuiderwijk

juni 2023

Super leuke enthousiaste instructeur, erg veel gehad aan de leerzame lessen, in 1x geslaagd! Helemaal top! Echt een aanrader! Neemt de tijd voor je en weet ook waar je aantoe bent, en vooral erg leerzaam!

Xander

april 2023

Romeo is oprecht een van de beste rij-instructeurs die er is in Nederland. Ik ga het oprecht missen om met hem te rijden en te lachen. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald door alle slimme manieren waarop hij alles uitlegt.

Dennis de Slager

april 2023

Geslaagd dankzij Rijschool Gooding. Er hing altijd gezellige sfeer in de auto relaxed en ontspannen. Als je iets niet begreep kon je altijd vragen om het nog een keer door te nemen. Daar werd dan ook extra aandacht aangegeven. Je kon met al je vragen terecht en kreeg er een goede uitleg voor terug!

Jill Rotteveel

april 2023

Na alleen maar positieve verhalen gehoord te hebben van vrienden, ben ik een jaar geleden ook zelf bij rijschool Gooding begonnen. Stapsgewijs en met veel geduld heeft Romeo mij alles geleerd. Het duurde voor mij persoonlijk wat langer om alles snel onder de knie te hebben, maar samen hebben we doorgezet en niet opgegeven waardoor zelfs ik in 1 keer mijn praktijk kon halen! Ik vond het onwijs fijn hoe betrokken Romeo was en hoe hij echt alle moeite doet voor zijn leerlingen. Daarnaast waren de lessen ook heel gezellig, dus echt een aanrader! 🙂

Sandra Bemer

februari 2023

Rijschool Gooding, met de enige echte Romeo! Het was vanzelfsprekend dat ik bij jou ging lessen nadat mijn zus ook bij jou had gereden. Ik wist van te voren dat er een fijne sfeer zou zijn en dat gaf mij rust tijdens het rijden. Ik kreeg van Romeo elke keer weer motivatie om het beste in mezelf naar boven te halen. De lessen waren duidelijk en leerzaam, maar ook gezellig. Ik ben in één keer geslaagd en ik heb meer dan voldoende zelfvertrouwen opgedaan zodat ik zelfstandig de weg op kan. Alhoewel ik in Amsterdam studeer en woon vond ik het meer dan waard om ervoor op en neer te reizen naar mijn ouders.

Rijschool Gooding, een hele grote aanrader!

Valérie van Aalst

maart 2023

Top top top, in een keer geslaagd! Met dank aan Romeo voor de fijne lessen!

Julius Vergouwen

februari 2023

In ongeveer een half jaar heb ik de tips en tricks van Romeo mogen leren. Ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad in de auto en voelde mij altijd erg op mijn gemak. Romeo is echt een motivatiebron en gunt zijn leerlingen alles wat hij te bieden heeft. Ik vond het geweldig en ga de leuke lessen enorm missen. Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Romeo.

Dylan Prins

 

februari 2023

Een top ervaring met rijschool Gooding!
Ik zelf heb een super goeie ervaring gehad met Romeo als rij instructeur, hij zorgde er altijd voor dat alles duidelijk was, wat je verbeterpunten zijn en hoe je daar het best op door kan bouwen. Je hebt dan ook totaal geen stress als je naast hem zit want hij legt alles super duidelijk en chill uit. Ik ben super blij dat ik deze rijschool heb gekozen want het heeft mij zelfverzekerd gemaakt over dat ik kan rijden en het was ook echt een leuke tijd.
Bedankt Romeo!

Thierry Mulder

februari 2023

Romeo is een enorm enthousiaste en sympathieke rij-instructeur. Ik heb altijd met veel plezier in de auto gereden en ben uiteindelijk ook in 1x geslaagd. Romeo doet ook wel eens een uitwisselingsles met Bas van Kootontheroad, deze les was heel leerzaam en ik heb nog een aantal tips gekregen vanuit een ander perspectief. Kortom heel erg tevreden over de rijlessen en ik raad iedereen aan om te lessen bij Romeo!

Isa Meertens

februari 2023

Zeer goeie instructeur. Hij neemt de extra moeite om problemen samen met je op te lossen, en te herhalen als de verkeersopdracht een paar (of zelfs meerdere keren) niet lukt. Ook werkt hij vaak samen met een andere instructeur (Bas), waarmee hij leerlingen wisselt voor een paar lessen. Dus twee leraren voor de prijs van één!

Diego Heer

januari 2023

Een super fijne ervaring gehad met Rijschool Gooding. Romeo is een geduldige en fijne instructeur die echt gericht is op jou als aankomend bestuurder. Bedankt voor de lessen Romeo!

Daan

december 2022

Romeo is een hele fijne, rustige en gezellige rijleraar, ik had me geen betere kunnen wensen!

Sybren

december 2022

De rijschool Gooding was voor mij super!

De lessen zijn niet alleen super leerzaam maar ook erg gezellig. Romeo stelde mij op mijn gemak tijdens het rijden en gaf goede tips en trucs.
Bij de zwakkere punten stond hij extra lang stil zo dat die aan het eind ook goed gingen.

Romeo is erg flexibel. Door mijn werk, stage en school was het soms lastig om op dezelfde tijd te kunnen lessen, maar Romeo kwam me op verschillende plekken gewoon ophalen. Dit was super fijn!
Al met al kon het niet niet beter want uiteindelijk in 1 keer gelaagd voor mijn rijbewijs!!

Heel erg bedankt!

Jill Leening

november 2022

Hele goede rijschool met duidelijke instructies en een goede uitleg. Daardoor in 1 keer geslaagd.
Guinten Kuipers

november 2022

Rijschool gooding, een super fijne en veilige leeromgeving. Ik heb in een half jaar tijd mijn rijbewijs gehaald met behulp van Romeo. Hij geeft heel fijn les, hij loopt alles tot in de puntjes met je door zodat alles duidelijk is. Altijd een feestje om rijles te hebben! We konden samen heel veel lachen maar ook kon ik veel bij jou kwijt. Al in al had ik mij geen betere rij-instructeur kunnen wensen. Dankjewel voor alles Romeo.

Wieke Bongaerts

november 2022

Ook Sybren in één keer geslaagd!!

november 2022

At once Bullseye!!

oktober 2022

Ook dit blije ei is in 1 keer geslaagd!!

oktober 2022

Ik ben zelf (helaas) geen natuurtalent, dus ik heb ongeveer 2 jaar gedaan over het halen van mijn rijbewijs.

Wel ben ik erg blij dat ik Romeo als instructeur had! Voor mij waren de lessen een goede balans tussen duidelijke uitleg en een rustige/ontspannen sfeer.

In het begin was ik vaak gestrest en was het allemaal best veel en moeilijk voor me, maar de laatste paar maanden begon ik het eigenlijk toch wel leuk te vinden en heb ik echt vertrouwen gekregen. Ik kijk er zelfs naar uit om straks de weg op te gaan!

Kortom, rijschool Gooding is een goede keuze. Niet alleen voor mij, maar ik denk voor velen!

Eva de Ligt

 

oktober 2022

Een kleine 1,5 jaar heb ik rijles gehad bij Rijschool Gooding. Romeo’s manier van uitleggen was duidelijk. Onderdelen die je lastig vond was hij bereid op nieuwe en verschillende manieren uit te leggen tot dat je het goed beheerst. Daarnaast is hij erg flexibel en kon ik meerdere keren per week lessen wanneer dat nodig was. Ook is Romeo erg consistent. Van de eerste les tot de laatste les zat hij er met dezelfde hoeveelheid energie, motivatie en focus, waardoor je zelf ook gemotiveerd raakt.

Al met al, kiezen voor Rijschool Gooding is een goede keuze en ik zou het zeker aanraden!!

Julia Nugteren

september 2022

Congratulations Sebastiaan, in 1x keer geslaagd!!

september 2022

Geslaagde dag! Gefeliciteerd Noa!!

augustus 2022

Daan, in 1x geslaagd!!! Topper??

augustus 2022

Ik heb super veel van je geleerd. Elke rijles was super gezellig en dat vond ik erg belangrijk aangezien je toch veel uurtjes samen rijdt. Ik reed tegelijk met mijn broertje en zusje en wij zijn alledrie in 1 x geslaagd. Dit zou natuurlijk niet zonder jou zijn gelukt. Bedankt voor alle leuke lessen!!!!
Eva Bosten

augustus 2022

Lauren, the road is yours!!!

juli 2022

Er was een fijne en relaxte sfeer tijdens het lessen.  De lessen zijn goed gevarieerd en er is elke keer wel een uitdaging zodat het niet steeds hetzelfde was. Ook rij je op een goed niveau waardoor ik nu met veel zelfvertrouwen rijd.
Rick de Bruijn

juli 2022

In 1x geslaagd, Hidde did it!! Laat de zomervakantie maar beginnen!

juni 2022

Romeo heeft me naar mijn grootste cadeau geleid: vrijheid! Zijn lessen zijn helder en gestructureerd, met genoeg ruimte om te lachen en te praten. De lessen voelen hierdoor ook persoonlijk. Ik voelde veel druk richting mijn examen en dat had Romeo goed opgemerkt, hierdoor konden we het luchtiger maken en heb ik mijn examen in 1x gehaald! Dankjewel!

Giulia de Jong

 

mei 2022

Dankzij Romeo zijn duidelijke lessen ben ik in een keer geslaagd. Romeo is een hele relaxte instructeur met wie ik heb gelachen en die mij alle kneepjes van het autorijden heeft geleerd. Ik ga de rijlessen stiekem missen hoewel het ook fijn is om zelfstandig de weg op te kunnen!

Mees Trouwborst

mei 2022

Doet mij altijd goed. In 1x geslaagd! Gefeliciteerd Julian!!!!

 

april 2022

A beautiful rainy day. In 1x geslaagd! Gefeliciteerd Timon ?

april 2021

Gefeliciteerd Emma? Hij is binnen!

 

april 2022

Voor de eerste rijles was ik super zenuwachtig, maar daarna had ik elke week heel veel zin in de rijles, grotendeels te danken aan de fijne sfeer in de auto. Vanaf dag 1 heb ik ontzettend veel geleerd terwijl het ook nog eens erg gezellig was. Door middel van positieve feedback leerde ik van mijn fouten en nu kan ik met dank aan Romeo zelfstandig de weg op. Ik zou rijschool Gooding en de rijlessen van Romeo aan iedereen aanraden!!

Vera van Vuuren

maart 2022

Altijd gezellig en veel geleerd,
In een keer geslaagd dat zegt genoeg!
Julia van Duijn

 

maart 2022

De rijlessen met Romeo zijn wat mij betrefd vijf sterren waard. Door zijn enthousiasme krijg je er gelijk zin in en hij laat je veilig en vertrouwd voelen in de auto, waardoor je zelf met een gerust gevoel achter het stuur kan zitten. Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een rijinstructeur!
Iris Korpershoek

februari 2022

Ik heb het afgelopen jaar bij Romeo les gehad. Met een ontspannen sfeer veel leren d.m.v duidelijke uitleg, feedback en tips was het een super fijne manier om mijn rijbewijs te halen. Door alles stap voor stap te leren met zijn methode en het boekje kon je precies bijhouden waar je je nog kon verbeteren wat een super goed overzicht gaf. Ik raad iedereen aan naar deze rijschool te gaan.
Bedankt voor alle goede lessen en de gezelligheid!

Philou van der Kolk

januari 2022

Rick, mooi begin van 2022! In 1x ??

januari 2022

Ik heb afgelopen jaar met veel plezier lessen gevolgd van Romeo, die mij uitstekend heeft geholpen om zo goed en veilig mogelijk te rijden. Dankzij zijn hulp ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Tijdens de lessen is Romeo altijd erg vriendelijk, vol humor en gezellig om mee te praten.
5 Sterren van mij
Dan Swinkels

december 2021

Vervroegd kerstcadeau in 1x geslaagd! Gefeliciteerd Lucas!

oktober 2021

Een top rijschool met een super coaching. Onwijs goede rijervaring opgedaan en tegelijkertijd de beste verhalen aangehoord. Stap voor stap geleerd via de speciale methode die niet iedere rijschool heeft “RIS” telkens beter leren rijden. Iedere week uitkijkend naar het moment om weer anderhalf uur te mogen rijden. Uiteraard, zoals beloofd, in één keer geslaagd. Maar wat ga ik mijn rijlessen missen ondanks ik nu zelfstandig de weg op mag. Niet alleen mijn rijinstructeur maar ook een hele goeie vriend. Tot gauw maat!

Luke Lagerweij

oktober 2021

Door Romeo ontspannen, super gezellig en met zelfvertrouwen ben ik in 1 keer geslaagd !! Elke week keek ik weer uit naar de rijlessen en ze waren ook zo weer voorbij. Nu helemaal ready om zelfstandig de weg op te gaan, bedankt voor alles!

Floor Bosten

oktober 2021

Regenachtige dagen zijn ook mooi. Gefeliciteerd Timo!

oktober 2021

Super goede rijles. Op een rustige manier in stappen heb ik het autorijden geleerd gekregen. Ik ben door Romeo super voorbereid op het praktijk examen. De tussentijdse toets was hierin ook een fijne voorbereiding.

Bente van den Boom

september 2021

Jussie je bent een strijder, in 1x geslaagd!

september 2021

Fantastisch gereden Jip, enjoy!

september 2021

Met Romeo kan je tijdens de rijles even je weekend bespreken, je meest gekke vakantie verhalen delen of gewoon ff ontspannen een stukkie rijden. En hij kan ook nog eens heel goed lesgeven want, in een keer geslaagd!!!!!!

Bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

Jelle Bosten

september 2021

Ben via vrienden gekomen bij deze rijschool en kan het erg aanbevelen aan iedereen! Super leuke lessen gehad en onwijs veel geleerd door de goede feedback en fijne sfeer. Met kers op de taart ook nog in 1x geslaagd.
Beter kon het niet, bedankt voor alles!

JJessyde Rethy

 

augustus 2021

In 1x geslaagd!

Mede dankzij Romeo die altijd een gezellige en fijne sfeer in de auto creëert, duidelijk uitlegt, goede tips en feedback geeft.
Ik raad iedereen die een goede rij-instructeur zoekt om bij Rijschool Gooding te gaan rijden.
Bedankt voor alle leuke lessen!
Sanne van Popering

juni 2021

Ik ben via een oud klasgenootje bij romeo terecht gekomen. Gelijk super blij mee, aangezien ik eerst bij een andere rijschool zat en daar best wel vast liep. Eerste les met romeo was ontspannen en ik merkte al vooruitgang. Hij gaf goede uitleg en zorgde dat alles duidelijk was. Ondanks de lockdowns, waardoor het rijlessen even stil lag, hield romeo mij goed op de hoogte van de vorderingen en maatregelen van de lessen. Kortom, een super fijne en goede rijschool!!

Tiara Pitai

juli 2021

In één keer geslaagd!

Eva van Heijst

juni 2021

Door Romeo zijn manier van lesgeven heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het verkeer en ben ik tevens ook in 1 keer geslaagd. Ik raad hierdoor rijschool Gooding zeker aan voor andere mensen die nog een rijschool zoeken. Naast de goede lessen was de sfeer in de auto ook altijd gezellig. Hierdoor een dikke 10 voor Romeo.

Mees Sleeën

april 2021

In één keer geslaagd, super trots op je Isabelle

maart 2021

Ging lekker Tim! In één keer geslaagd gefeliciteerd!

maart 2021

Jawel, in één keer geslaagd! Super goed gedaan Tjebbe

maart 2021

congratulations Bas! you did it

maart 2021

Al vanaf de eerste les merkte ik de veiligheid en gezelligheid naast Romeo achter het stuur. Hij begint bij een goede basis in het besturen van de auto en neemt alles stap voor stap met je door.

In de lessen wordt er hard gewerkt naar het moment waarop je de auto zonder Romeo’s hulp kunt besturen, en je goed en besluitvaardig op de wegen kunt rijden. Ik kijk prettig terug op mijn lessen: rustige en duidelijke uitleg in het leren waarnemen, kijken in de spiegels, rijden in de steden en op de snelweg… Kortom, ik raad iedereen Romeo aan als instructeur!

Romeo, door jouw goede instructies heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor alles!

Dennis van der Sman

maart 2021

Hiervoor zat ik bij een andere rijschool, maar overstappen naar
Rijschool Gooding was de allerbeste keuze die ik kon maken. Romeo
leerde mij pas echt hoe je moet autorijden en bracht mij veel verder
dan andere rijscholen. Hij zorgde vanaf het begin af aan al voor een
super vertrouwde en gezellige sfeer en neemt altijd alle tijd voor je.
Ik was er bij Romeo ook zeker van dat hij mij pas examen liet doen als
hij zeker wist dat ik het kon halen. Hierdoor heb ik met veel
vertrouwen leren auto rijden en heb ik bij hem in 1 keer mijn
rijbewijs gehaald! Ondanks dat ik hier natuurlijk super blij mee ben,
neem ik wel met pijn in mijn hart afscheid van alle super gezellige
rijlessen en al het harde lachen. Dus ben je nog op zoek naar een
rijschool en heb je zin in super gezellige autoritjes? Ga dan zeker
bij Rijschool Gooding rijden!!

Sara van den Heuvel

november 2020

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Wat heb ik het naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Romeo leert je autorijden op je eigen tempo. Hij legt alles meerdere keren uit als dat nodig is en doet alles voor waardoor je goed weet wat die bedoeld.

Romeo is een gezellige rijinstructeur! Een les niet gelachen was een les niet gereden.

Bedankt voor alle leuke rijlessen!

Fleur van den Akker

november 2020

Begin dit jaar kwam ik via een vriend bij Romeo terecht. Dit was duidelijk de juiste keuze; ik had mij geen betere en fijnere rijinstructeur kunnen wensen. De relaxte sfeer die rondom de lessen hing (aangesterkt door de chille muziek) stelde mij direct op mijn gemak en deed me de spanning van het autorijden vergeten. De lessen waren erg persoonlijk ingericht waarbij de focus lag op hetgeen waar ik op dat moment de meeste behoefte aan had om door te nemen. Bij mij ging bijvoorbeeld het schakelen al snel goed, daar bleven we dan ook niet te lang bij stilstaan en gingen door met de volgende uitdaging. Zo bleef er een tempo in de lessen zitten die goed bij mij aansloot. In de aanloop naar het examen was Romeo erg flexibel in zijn rooster waardoor we nog zoveel mogelijk konden lessen rondom mijn examenlocatie. De combinatie van deze voorbereiding, de duidelijke lessen die in mijn geheugen stonden geprent en het vertrouwen dat ik kreeg door de persoonlijke uitleg hebben ervoor gezorgd dat ik dan ook in 1x ben geslaagd!! Ik zou RijschoolGooding aan iedereen aanraden die voor zijn rijbewijs gaat en ben Romeo erg dankbaar voor de wijze lessen. Deze zal ik zeker blijven onthouden en blijven toepassen in mijn toekomst achter het stuur!''
Pepijn van den Bos

decemeber 2020

Geweldig gedaan Robby! Gefeliciteerd

november 2020

Ik heb Romeo bijna 2 jaar als mijn rijinstructeur mogen hebben. In die 2 jaar heb ik vooral gezien hoeveel Romeo van zijn vak af weet en hoe goed hij is in wat hij doet. Ik sta nog steeds versteld van hoe goed hij de bediening onder controle heeft, wanneer hij als “bijzitter” even het stuur en bijbehorende pedalen overneemt. Hij brengt zijn kennis ook goed over, want alles was altijd erg duidelijk en ik leerde heel veel van hem. Leren bij Romeo ging bijvoorbeeld ook een stuk sneller dan bij mijn vorige rijschool (werd failliet verklaard). Romeo is echter veel meer dan slechts een leraar. Op mentaal gebied wist hij mij ook altijd positief te beïnvloeden en op persoonlijk vlak heeft hij ook veel voor mij kunnen betekenen. Bij Romeo weet je dus zeker dat je meer krijgt dan alleen een rijinstructeur. Ik heb een goeie band met hem opgebouwd en dat was heel prettig tijdens alle rijlessen. Dankzij Romeo ben ik dan ook eindelijk geslaagd vandaag en heb ik er alle vertrouwen in dat ik veilig en zelfstandig nu de weg op kan.
Romeo, bedankt voor alles!

~Cindy van Zijl

november 2020

Ik heb afgelopen week in 1x mijn rijbewijs gehaald door de ontzettend gezellige en goede rijlessen van Romeo. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik met een zelfverzekerd gevoel naar mijn praktijk examen ging en het gewoon kon knallen! Ik had me geen betere en leukere rij instructeur kunnen wensen en vind het bijna jammer dat ik nooit meer rijles van hem ga hebben 🙁 Romeo zorgde er altijd voor dat ik me op m'n gemak voelde tijdens de lessen. Wanneer iets wat minder goed ging had hij altijd een duidelijke tips om het beter te doen waardoor het ook gelijk beter ging!
Ik zou zeggen, zoek echt niet verder en meld je aan bij Romeo! De beste everrrrr!"
Fee Bongaerts

november 2020

Nice work!! Gefeliciteerd Sander

oktober 2020

Ik heb ( in 1 keer) mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Gooding ( Romeo). Ik wilde graag mijn lessen doen bij deze rijschool omdat mijn broers allebei in een keer geslaagd waren bij deze rijschool. Ik vond het erg fijn dat Romeo het alleen doet omdat je op deze manier altijd van 1 iemand tips krijgt en zo dus sneller leert. Tijdens de lessen vond ik het ook erg fijn dat ik gezellig kon praten over van alles en nog wat ( naast het feit dat hij gewoon serieus werd als dat nodig was)! De flexibiliteit van de Rijschool was ook erg fijn voor mij want als ik een keer niet kon, werd er geregeld dat ik alsnog dezelfde week kon rijden.
Olivier Loeffen
september 2020
Zoals veel van Romeo's leerlingen ben ik ook in 1× geslaagd!!
Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak. Hij is een goeie, gezellige instructeur waarmee je zeker een leuke tijd gaat hebben.
Daarnaast legt hij alles goed en simpel uit en past de lessen op jou aan waardoor de lessen chill en leuk verlopen.

Ik raad het iedereen aan om bij Rijschool Gooding je rijbewijs te halen want bij hem gaat dat zeker lukken!!

Menzo Huijsman

september 2020

 In 1 X geslaagd, heel blij maar ik verlaat hem wel met een beetje pijn in m’n hart. Als er een leraar is die écht het beste met je voor heeft, dan is het Romeo wel.

 Zoveel geleerd en 10 keer zoveel gelachen. Hij neemt alle tijd voor je, je merkt aan alles dat hij echt aan jouw kant staat en al z’n energie in jouw rijopleiding wil stoppen. Hij is bereid je 20 keer hetzelfde uit te leggen en hij zal het alle 20 keer met evenveel plezier doen. Je rijopleiding is niet zomaar iets, hier heb je de rest van je leven wat aan dus maak een goede keus jongens. Duidelijk is dat ik iedereen dus aan zal raden bij Rijschool Gooding te lessen (behalve als je echt stom of saai bent ofzo, dat vind ik dan weer sneu voor Romeo).

Ima Zwart

28 juli

Het is simpelweg een hele fijne, goeie en gezellige instructeur. Hij geeft geen vals vertrouwen en laat je pas afrijden als hij denkt dat je er klaar voor bent. Ik ging ook altijd met plezier naar rijles. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.

Timo Meeuwisse

30 juni 2020

In 1x geslaagd!

Ik ben heel blij met de rijlessen die ik heb gehad bij Romeo! Ik merkte al in de eerste les dat hij gefocust is en goed weet wat hij doet, waardoor ik mij meteen veilig voelde in de auto. Romeo legt heel fijn uit en als hij mij iets nieuws ging leren werd dat goed opgebouwd, waardoor het allemaal niet te snel ging. Het was verder ook gewoon heel gezellig in de auto! Door de goede manier van lesgeven en de fijne sfeer in de auto ben ik uiteindelijk met veel vertrouwen naar het CBR gegaan en ga ik straks ook met vertrouwen zelf de weg op. Heel erg bedankt Romeo!!

Robin Nieuwenhuis

16 juni 2020

In 1x geslaagd bij rijschool Gooding! Dit heb ik allemaal te danken aan Romeo! Romeo heeft geduld, is altijd gezellig en zorgt daarom voor een goede sfeer in de auto. Bij Romeo leer je alles op je eigen tempo waardoor je met veel zelfvertrouwen aan de lessen/ het examen begint. We hebben samen veel uurtjes in de auto gezeten en veel veilige kilometers gereden. Dus ben je nog op zoek bent naar een goede rijschool? Rijschool Gooding!!!

Marick Polderman

15 juni 2020

Met Rijschool Gooding maak je altijd de juiste keuze. Romeo laat je veilig voelen op de weg en leert je zorgeloos rijden. Dit alles doet hij in alle rust en gezelligheid; zoals rijden hoort!

Ik raad Rijschool Gooding van harte aan!

David Achtsivassillis

 

januari 2020

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!! Echt zo blij mee! Maar echt alle credits voor Romeo. Wat een leuke, gezellige en super goede rijlessen heb ik gehad! Van het begin tot het eind echt met zoveel plezier gereden. Ik had me echt geen leukere, betere en humorvolle rij-instructeur kunnen wensen! Door Romeo ben ik echt met alle vertrouwen naar het CBR gegaan! En mét resultaat. In 1x mijn rijbewijs in the pocket. Heb je zin in leuke en waanzinnig goede rijlessen twijfel niet langer en start met lessen bij Rijschool Gooding..

Sophie van de Akker

januari 2020

'Ik kwam via via terecht bij de Rijschool van Romeo na al een aantal uur bij een andere rijschool. Ik was geswitcht door een rij instructeur met een kort lontje maar gelukkig was dit niet het geval bij Rijschool Gooding, sterker nog, de relaxte sfeer die Romeo om zich heen heeft werkt aanstekelijk waardoor ik ontspannen en gefocust achter het stuur zat. Romeo bracht mij gestructureerd, stap voor stap de dingen bij die nog aan mijn kennen en kunnen ontbraken door duidelijke instructies en voorbeelden. Dit alles liet zich blijken door een zeer geslaagd examen. Ik ben blij dat ik bij Romeo terecht ben gekomen en ik zou Rijschool Gooding zeker aanraden.

Sam Jonker

december 2019

Vandaag is onze zoon Yuri in één keer geslaagd voor het praktijkexamen, dankzij Romeo's oneindige geduld en inzet. Yuri's zus en vriendinnen zijn ook allemaal bij jou geslaagd. Je bent een topper!!!!!

Fauzia en Maurice

december 2019

Vanaf het begin werd meteen duidelijk dat Romeo een zeer ervaren en fijne rij-instructeur is. Hij geeft op een hele relaxte manier les en geeft je snel een gevoel van vertrouwen op de weg. Daarnaast kun je ook zeker met 'm lachen, praten en muziek luisteren en is het gewoon fijn om met hem in de auto te zitten.

Het resultaat: Ik voel me veilig en zelfverzekerd in de auto en ben in 1x geslaagd! En dat op vrijdag de 13e nog wel. Nou dan ben je dus een hele goeie. Super bedankt, Romeo!

Elco Wennink

november 2019

Ik raad Rijschool Gooding zeker aan. Ik voelde mij meteen al op mijn gemak vanaf het moment dat ik voor het eerst bij hem in de auto zat. Hij legt alles goed uit en past de lessen op jou aan. Zo kijkt hij waar je goed in ben en waar je nog wat meer mee moet oefenen. Je kan altijd alles vragen en de sfeer is heel relaxed in de auto. Ik kijk zelf zeer positief terug op de lessen en ben door Romeo in 1x geslaagd!

Bastiaan van der Kolk

december 2019

In 1x geslaagd!!

Brandon Frieser

december 2019

In 1x geslaagd!!

Lina Piso

november 2019

In 1x keer geslaagd!!

Puk Kwant

november 2019

Heb een leuke tijd beleefd met Romeo als mijn rij-instructeur. Echt goede lessen van hoge kwaliteit waar ik elke week weer naar uit keek. Heb veel bij hem geleerd en veel met hem gelachen.

Romeo heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven op de weg waardoor ik 1x keer geslaagd ben. Ik raad rijschool gooding zeker aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen aan!

Lucius Zwart

oktober 2019

Na goede ervaringen van mijn zus ben ik ook gaan lessen bij Romeo Gooding. En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik voelde me heel erg op mijn gemak en heb daardoor ongelofelijk veel kunnen lachen en zingen in de auto. Romeo is naar mijn mening de perfecte rij-instructeur: hij legt alles goed en duidelijk uit; geeft op een relaxte manier feedback en is gewoon een hele gezellige man. Hij is ook erg flexibel aangezien hij zo snel mogelijk een andere tijd probeert te regelen als je een keer niet kan.

Door hem ben ik in één keer geslaagd! Ik ga je missen Romeo!

Julia Monshouwer

september 2019

Scheurend door de bochten in 1x geslaagd bij the one and only Mr. Romeo Gooding!

Het waren een paar hele leuke maanden achter het stuur bij Romeo. Hij heeft een hele fijne manier van lesgeven en ik voelde me meteen op m'n gemak. Het is gezellig in de auto en er hangt altijd een relaxte sfeer. Romeo is daarnaast heel toegankelijk via telefoon en WhatsApp en hij is altijd heel flexibel, wat heel fijn is als je een drukke agenda hebt. Je weet gewoon altijd waar je aan toe bent!

Het was voor mij noodzakelijk om in 1x te slagen, omdat ik eind oktober emigreer naar Amerika. En het is gelukt! Als Amerikanen straks m'n rijtechniek complimenteren, refereer ik vanuit m'n dikke truck naar Mr. Romeo Gooding Enterprise.

Aleksandros Blonk

september 2019

Max Rotteveel....in 1 x keer geslaagd!!

SNEL SLAGEN? VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN!

Back To Top